martes, 15 de mayo de 2012

CUADRADO GRANNY AMARILLO PARA UNA BUENA CAUSA

Hace unos dias buscando por internet lanas y patrones para hacer ganchillo, encontré esta tienda que esta en Barcelona y me llamo la atención lo del "YARNBOMBING", así que mañana les llevaré mi cuadradito amarillo para una buena causa, animaros!!!!, La dirección y el nombre de la tienda es C/Barra de Ferro, 8 de Barcelona, en el casco antiguo, la tienda se llama ALLYOUKNITISLOVE.

Barra de Ferro 8, 08003 Barcelona

Hola!
Fa uns dies varem rebre la visita de la Cornelia qui, apart de ser tocaya meva de cognom (quina il·lusió coneixer una Callahan/O’Callaghan aquí!!), esta organitzant una acció llanera per a protestar les condicions de la escola de Univers i ens demana la nostra ajuda.
Nosaltres estarem encantats de rebre les vostres aportacions de llanes grogues i ja hem fet les nostres!  Si podeu col·laborar amb peces teixides, fantàstic!  Si no, amb llanes de color grog.  No cal que siguin cabdells sencers, amb restes ja serà prou per que es faci l’acció.
Pels que no coneixeu la “yarnbombing”, us poso uns enllaços
Aquí la carta de la Cornelia:
QUI SOM
 Som l’Associació de Famílies de l’escola pública L’Univers del barri de Gràcia. Després de tres anys en barracons, i davant l’endarreriment en la construcció de l’escola definitiva al solar del carrer Bailèn, que havia d’entrar en funcionament el curs que ve 2012-2013, les famílies ens estem mobilitzant des de diferents àmbits per exigir la construcció de l’escola definitiva quant abans.
 Trobareu tota la informació de l’Associació, així com les diferents accions realitzades fins ara a : http://afabailen.wordpress.com/ 
 QUÈ VOLEM FER
 Properament, tenim previst dur a terme una acció de “yarnbombing” o guerrilla del ganxet que ens ajudi de manera creativa i divertida a donar visibilitat a la nostra problemàtica. Per això, necessitem trossos de llana teixits de color groc, el color oficial de les reivindicacions relacionades amb l’ensenyament.
 QUÈ US DEMANEM
 Que col·laboreu amb la donació de llanes de color groc.
  • Que feu una crida entre els vostres clients i clientes a través del vostre blog perquè portin a la botiga llanes de color groc que tinguin a casa. Data límit per a la recollida de llana: 4 de maig de 2012
  • Que animeu els clients i clientes a teixir per a nosaltres trossos amb llana groga de tamany 15x30cm o 15x15cm i que puguin també deixar-los a la botiga. La llana pot ser teixida a mitja o ganxet. Data límit per a l’entrega de llanes teixides: 25 de maig de 2012.
 Properament, us comunicarem els detalls de l’acció que serà a principis de juny per si voleu també animar els vostres clients a participar-hi.
 Moltes gràcies per ajudar-nos a difondre la nostra acció!!!
Entre tots i totes aconseguirem l’escola nova.
   Associació de Famílies de l’escola L’Univers

No hay comentarios:

Publicar un comentario